uiminen

takajärven uimaranta

Nyt polskuttelemaan luonnonvesiin!

Takajärven uimaranta on viihtyisä, luonnonmukainen uimapaikka, jossa on myös lapsiystävällinen uima-alue. Hurjapäät voivat harrastaa uimahyppyjä ja nautiskelijat vaikka palvoa aurinkoa isolla laiturialueella. Uimarannan varustuksiin kuuluu pelastusvene, suihkut, pukukopit ja ulkohuussi. Veden laatua valvotaan aktiivisesti ja siitä tiedotetaan uimarannan ilmoitustaululla.

Sijainti: Jäppiläntie 70, 07500 Askola

Tervetuloa Takajärvelle!

abborsjön uimaranta

Ihastuttava Abborsjö-järvi!

Pieni Abborsjö-järvi kylpee auringossa aina iltapäivästä iltaan saakka. Uimarannalla on huomioitu myös pikkuväki ja rannassa on iso ja turvallinen alue lasten vesileikkeihin. Muistathan kuitenkin, että on hyvä pitää lapsi käsivarren mitan päässä itsestään. Uimataitoisille löytyy järveltä myös kelluva uimalaituri. Alueella on pukukoppi ja wc. Veden laatua valvotaan aktiivisesti ja siitä tiedotetaan uimakopin ilmoitustaululla.

Sijainti: Sorvasuontie 601, 07590 Askola

Tervetuloa virkistymään Abbarille!

valkjärven uimaranta

Uimareiden paratiisi!

Valkjärvellä uimareita hellitään. On tilaa ja kaksi rantaa sekä iso laituri. Matkauintikin onnistuu ja sekaan mahtuu isompikin joukko. Lapsille on alueella tilaa leikkiä sekä kiva ranta polskutteluun.  Käytössä on viihtyisä laaja nurmialue, pukukoppi ja wc sekä tietysti pelastusvene. Alue soveltuu myös päiväretkohteeksi.

Sijainti: Myrskyläntie 1395, 07680 Askola

Tervetuloa Valkjärvelle!

monninkylän maauimala

Vietä kesäpäivä maauimalassa!

Monninkylän maauimalassa on ihanan virkistävää pulahtaa uimaan ja rohkeammat jopa hyppäävät hyppytornista. Lapsille löytyy oma allas ja alueella on myös kesäkioski. Kesäkioskista voit ostaa pikkupurtavaa, makeisia, jäätelöä ja virvokkeita. Maauimalan alueelta löytyvät hyvät pukukopit, wc ja suihku.

Osoite:
Helkamäentie 32, 07230 Askola,  P. 040 710 9005

Maauimalan hinnasto, aukioloajat sekä muut  tarkemmat tiedot kunnan verkkosivulla:

http://www.askola.fi/etusivu/vapaa-aika-nuoriso/liikunta/maauimala/

 

Tervetuloa Monninkylän maauimalaan!

 Takaisin alkuun