FRISBEEGOLF

 

SIJAINTI
Tiilääntie 200, 07500 Askola

AVOINNA
Ympäri vuorokauden

YHTEYSTIEDOT
Pelivälineiden lainaus:
Askolan kunnankirjasto
Pappilantie 2, 07500 Askola

LUE LISÄÄ
Askola.fi

 

mukavaa kesätekemistä koko perheelle

Askolan kirkonkylässä on mahdollisuus frisbeegolfin harrastamiseen 14-väyläisellä metsäradalla. Rata sijaitsee osoitteessa Tiilääntie 200, josta opastus myös alueen parkkipaikalle.
Omien pelivälineiden puuttuessa on mahdollisuus vuokrata pelivälineet Askolan pääkirjastolta. Vuokrasetti sisältää kolme kiekkoa (putter, middle & driver) sekä ratakartan.
Kirjasto sijaitsee osoitteesta Pappilantie 2, 07500 Askola, noin kilometrin päässä frisbeegolfradasta.

Kirjasto on avoinna: Ma 13-19 I Ti Suljettu I Ke 13-19 I To: 10 -15 I Pe 10-15 I La-su suljettu

FRISBEEGOLF LYHYESTI

Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä ja lajin perusperiaate sama kuin perinteisessä golfissa. Laji on yksilölaji, jota kuitenkin pelataan 3-5 hengen seurueissa. Radan suorittamiseen käytetään erilaisia Frisbee- eli liitokiekkoja, joita heitetään maalikoriin.

Pelin tavoitteena on radan suorittaminen alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin ja pyrkimys saada tulos golfistakin tutun par-arvon sisään. Ratojen par-arvot vaihtelevat kahdesta viiteen ja ratojen pituudet 50 metristä aina 250 metriin. Aloitusheitto suoritetaan sille merkityltä alueelta ja sitä seuraavat heitot kohdasta, johon kiekko on kulloinkin pysähtynyt. Pelin voittaja on vähimmillä yhteenlasketuilla heitoilla radan suorittanut pelaaja.

Huomioithan pelatessasi väylällä olevat muut ihmiset. Varmista ettei edessäsi ole muita ihmisiä ennen kuin heität. Muut alueella liikkujat eivät välttämättä tiedä olevansa väylällä.

Askolan frisbeegolgradan väyläkartat löydät täältä!

Voit myös halutettasi tutustua Frisbeegolfin etikettiin ositteessa Frisbeegoldradat.fi 

Antoisia pelihetkiä!

 Takaisin alkuun