koti­eläin­piha Peikko­rinne

SIJAINTI
Metsäkulmantie 163, 07680 Askola

AVOINNA
Ma – Su 11- 17 (Touko – elo)
Muina ajankohtina sopimuksen mukaan

YHTEYSTIEDOT
P. 040 124 4013
[email protected]

LUE LISÄÄ
www.facebook.com/peikkorinne

Koko perheen peikkorinne

Askolan Juornaankylässä sijaitseva Peikkorinteen kotieläintila tarjoaa mukavaa tekemistä koko perheelle! Tilalla on mahdollisuus tehdä omatoimisesti tuttavuutta kaikenkarvaisten eläinten kanssa, toukokuusta elokuun loppuun. Muina ajankohtina kotieläinpiha on auki sopimuksen mukaan. Tarkemmista aukioloajoista tiedotetaan yrityksen Facebook-sivuilla. 

Eläimet asustavat pihapiirissä omissa aitauksissaan joten eläimiin ja niiden touhuihin on mahdollista tutustua aivan lähietäisyydeltä. Tilalla asustaa mm. lampaita, kanoja, hanhia, vuohia, marsuja, mutta toisinaan pihapiirissä voi kuitenkin törmätä myös harvinaisimpiin tuttavuuksiin. Alueelle on 7 euron pääsymaksu, alle 2-vuotiaat ovat kuitenkin tervetulleita alueelle ilmaiseksi.

Pihapiirissä on myös mahdollista nauttia joko omia eväitä viehättävässä maalaismiljöössä, taikka ostaa pientä purtavaa paikanpäältä. Kioskissa on tarjolla mm. kahvia ja jäätelöä, joiden lisäksi vierailu on mahdollista kruunata kioskissa myynnissä olevilla eläinaiheisilla matkamuistoilla. Kotieläinpihan yhteydessä toimii myös eläinkauppa Peikonpesä, jossa löydettävissä jyrsijöitä, matelijoita ja lintuja sekä eläintarvikkeita ja ruokia. Lisää tuotteita on myynnissä Askolan kirkonkylässä sijaitsevassa Katikissa.

Peikkorinteen kotieläinpiha on verraton koko perheen hyvänmielen käyntikohde, jossa riittää nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille!

Tervetuloa tutustumaan Peikkorinteen elämään!

 Takaisin alkuun