Puihin


SIJAINTI
Särkijärventie 225, 07590 Askola

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT

puihin.johku.com

YHTEYSTIEDOT
p. 040 530 3326, Sari Vainio
P. 040 753 2245, Kristiina Räisänen 
[email protected]

tule metsän syliin

Puolen hehtaarin metsässä majoitut ylellisesti Tentsile Experience Camp Puihin puumajoitteissa ja pääset nauttimaan metsän rauhoittavasta vaikutuksesta nuotiotulilla istuen. Majoitu mukavasti puiden oksilla ja nauti yhdessä olemisesta metsän siimeksessä oman porukan kanssa. Puumajoitteissa yövyt joko 2 hengen tai 3 hengen teltassa.

Elämykseen ei tarvita ihmeitä ja siksipä olemme varustaneet leiripaikan jo valmiiksi. Sinua varten meillä on valmiina puumajoitteet, makuualustat sekä telttavalot. Nuotiopaikalta löydät  polttopuut, sytykkeet, sytytysvälineet ja paistoritilän sekä puukon ja taskulampun. Lisäksi varaamme juomavettä 1,5 litraa/yöpyjä ja mukin. Majoittuminen puissa on myös ekologista ja siinä on matala hiilijalanjälki. Alueella on ekokäymälä. Halutessasi voit vuokrata petivaatepaketin, varata pihasaunan sekä tilata aamiaiskorin.

Kerää porukka kasaan ja tule kokemaan rauhoittava ja ainutlaatuinen kokemus metsän helmassa ja luo tarinoita nuotiotulien loimussa. Helposti ja silti luontoa kunnioittaen.

Tervetuloa tunnelmoimaan!

 Takaisin alkuun