Tampin kartano­alueen aamiais­majoitus


SIJAINTI
Myrskyläntie 390a, 07590 Askola

YHTEYSTIEDOT JA VARAUKSET
 P. 040 864 1136, Sari Keipi
[email protected]

Yövy kartanon historiallisessa väentuvassa

Tampin kartanon väentupa 1700-luvun lopulta on tunnelmaltaan ainutlaatuinen. Sisätiloja on kunnostettu vanhaan tapaan ja sisustettu askolalaisen puusepän käsityönä tekemillä kustavilaisilla kalusteilla. Puuhella ja pönttöuuni ovat käytössä. Historia kertoo, että väentupa on jossain vaiheessa toiminut kartanon päärakennuksena.

Väentuvassa majoittuu 2 henkeä kerrallaan, sisältäen petivaatteet ja käsipyyhkeen. Tilassa ei ole juoksevaa vettä. Vesi-wc sijaitsee noin 50 m päässä. Lisäpalveluna voit tilata aamiaisen ja nauttia hitaasta aamusta kaikessa rauhassa.

Aktiviteetteinä mahdollisuus vuokrata kajakki (2 kpl), soutuvene, jopo-pyörä (2 kpl) tai varata rentouttava pihasauna.

Tervetuloa kylään Tampin kartanon maille!

yö tähtien alla

Riippumatossa sielu lepää ja mieli rentoutuu. Ihastu Kylänpäänjärven maisemaan ja tule kokemaan ainutlaatuinen yö tähtitaivaan alla.

Yöpyminen sisältää riippumaton (2 henkeä), hyttysverkon, sadekatoksen ja ohuen makuualustan. Omat makuupussit mukaan! Puucee sijaitsee pellon laidassa noin 150 m rannalta. Nauti samalla nuotiotulen tunnelmasta. Rannalla on oma nuotiopaikka, polttopuita, makkaratikut ja sammutusämpäri.

Aktiviteetteina mahdollisuus vuokrata kajakki (2 kpl), soutuvene, jopo-pyörä (2 kpl) tai varata rentouttava pihasauna päivän päätteeksi.

Tervetuloa luonnon helmaan!

Vietä yö kodikkaasti Immun mökissä

Pieni punainen saunamökki Kylänpääjärven kupeessa tarjoaa viihtyisää ja kodikasta yöpymistä 2 hengelle. Sisältää petivaatteet ja pyyhkeet. Vesipiste kätevästi mökin ulkopuolella ja ulkohuussi pienen kävelymatkan päässä. Mökki on sähkötön. Lisäpalveluna voit tilata aamiaisen ja nauttia hitaasta aamuhetkestä linnunlaulua kuunnellen.

Aktiviteetteinä mahdollisuus vuokrata kajakki (2 kpl), soutuvene, jopo-pyörä (2 kpl) tai varata rentouttava saunahetki pihasaunaan.

Tampin kartanon väki toivottaa sinut tervetulleeksi!

 Takaisin alkuun