Villa Nesto & Villa bertta

 

SIJAINTI
Monninkyläntie 208, 07230 Askola

YHTEYSTIEDOT JA VARAUKSET
P. 0400 912 118, Olli Hakkari 
[email protected]

LUE LISÄÄ
Villa-nesto.fi

 

rentoudu villa nestossa

Villa-Nesto tarjoaa laadukasta yöpymistä 4 hengelle aivan Porvoonjokilaakson rantamaisemissa. Mökin pihapiirissä on tilaa pelata ja leikkiä, saunoa ja käydä virkistäytymässä joessa. Huvimajassa voit viettää illanistujaisia ja nauttia upeista maisemista ympärillä.

Villa-Nestossa on käytännölliset 2 makuuhuonetta ja tupakeittiö. Keittiössä on erinomainen varustelutaso. Tunnelmaa tupaan tuo takka jonka ympärille on mukava kerääntyä viettämään iltaa. Oleskelutilan erkkeristä aukeaa mainio näköala suoraan joelle. Lisäpalveluna voit tilata  kätevästi liinavaatteet valmiiksi sekä loppusiivouksen!

Aktiviteetteina voit käydä joella soutelemassa, pyöräillä, uida ja muutoin nauttia luonnon rauhasta. Palvelut sijaitsevat aivan lähellä. Kyliltä löytyy kauppa, apteekki ja ruokaravintola.

Villa-Nesto toivottaa sinut tervetulleeksi!

nauti mökkeilystä villa bertassa

Villa-Bertta on laadukas hirsimökki, jossa on hyvinvarustellun omakotitalon mukavuudet. Helppoa ja nautinnollista lomaa voit viettää isommallakin joukolla. Majoituskapasiteetti on 6 henkeä ja tarvittaessa pinnasänky pikkuväelle. Tilaa on kahdessa kerroksessa yhteensä 86 m2 ja talon edustalla on vielä upea, iso terassi.

Mökin pihapiirissä on tilaa pelata ja leikkiä, pulahtaa uimaan omalta laiturilta tai vaikka lähteä pienelle souturetkelle. Myös pyöräilymaastot ovat aivan nurkan takana! Lisäpalveluna voit tilata liinavaatteet valmiiksi sekä loppusiivouksen.

Sijainti kahden kylätaajaman välillä tuo lisää palveluita aivan kävelymatkan päähän. Monninkylästä sekä Askolan kirkonkylältä löytyvät kauppa ja ruokaravintola, sekä kirkonkylältä myös apteekki.

Tervetuloa viettämään vapaa-aikaa Villa-Bertassa!

 Takaisin alkuun